۱۳۹۸ جمعه ۲۶ مهر
ارزشیابی اساتید در نیمسال جاری 98 از 4 خرداد الی 16 خرداد
ارسال شده در تاریخ 1398/02/30
                                                                                دانشجویان عزیز
 ارزشیابی اساتید نیمسال جاری از روز شنبه 4 خرداد الی پنجشنبه 16 خرداد سال 1398 با استفاده از سیستم آموزشی گلستان انجام می شود. بنابراین ضروری است برای انجام ارزشیابی با مراجعه به این سامانه از طریق لینک موجود در صفحه اصلی پورتال دانشگاه و یا آدرس http://edu1.alzahra.ac.ir ارزشیابی اساتید تمام دروس خود را انجام دهید، لازم به ذکر است در صورت عدم انجام ارزشیابی تمام دروس، امکان استفاده های بعدی از سامانه گلستان برای دانشجویان امکان پذیر نمی باشد. این امر به ویژه درمورد انتخاب واحد نیمسال آینده سبب بروز مشکلاتی می شود که به آسانی جبران نمی شود.
 ارزشیابی اساتید محرمانه است؛ اساتید، مدیران گروه و مدیر سیستم از ارزشیابی دانشجو مطلع نمی شوند.

« برای دسترسی به فایل های آموزش نحوه ورود به سیستم و نحوه ارزشیابی از طریق سیستم آموزشی گلستان، اینجا را کلیک نمایید.»

مدیریت برنامه ریزی و توسعه آموزشی