۱۴۰۰ يکشنبه ۲۳ خرداد

قابل توجه دانشجویان محترم مقطع کارشناسی پذیرفته شده سال 1399

کلیه دانشجویان پذیرفته شده مقطع کارشناسی دانشگاه الزهرا در سال 99، که در شروع سال تحصیلی 1400-1399 ثبت نام الکترونیکی خود را انجام داده¬اند، لازم است به منظور قطعی شدن ثبت نام، نسبت به ارسال اصل مدارک مندرج در جدول (1) از طریق پست پیش¬تاز و در بازه زمانی 1400/01/14 لغایت 1400/02/15 اقدام فرمایند.

دانشجویان ساکن تهران در صورت تمایل می¬توانند بطور حضوری و با رعایت دستورالعمل های بهداشتی و هماهنگی با کارشناس آموزشی دانشکده، در بازه زمانی 14/01/1400 لغایت 1400/02/15 مدارک را به کارشناس آموزش دانشکده تحویل و ثبت نام قطعی خود را به انجام برسانند.
کنترل صحت مدارک مانند اصل شناسنامه، اصل کارت ملی و اصل کارت ملی هوشمند در اولین مراجعه حضوری دانشجویان عزیز به اداره آموزش دانشکده (پس از اتمام همه¬گیری ویروس کرونا و بازگشت به شرایط عادی) و توسط کارشناس مربوط انجام می¬شود.
لازم به ذکر است که عواقب عدم صحت مدارک تحویل شده، به عهده دانشجو است.
در صورت عدم ارسال و تحویل مدارک مورد نیاز در بازه زمانی مقرر، ارائه¬ی خدمات آموزشی به دانشجو در طول تحصیل مقدور نیست.

ردیف   نام مدرک
  1 دوقطعه عکس تمام رخ 4×3 پشت نویسی شده.
  2 اصل مدرک یا گواهی پایان دوره دیپلم متوسطه ( نظام قدیم آموزش متوسطه – نظام آموزشی سالی واحدی یا ترمی واحدی – نظام آموزشی جدید 3-3-6).
  3 اصل مدرک یا گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی ( نظام آموزشی سالی واحدی یا ترمی واحدی ).
  4 اصل ریزنمرات سه ساله دبیرستان با مهر و امضای مدیر دبیرستان یا سازمان آموزش وپرورش (نظام قدیم آموزش متوسطه – نظام آموزشی سالی واحدی یا ترمی واحدی – نظام آموزشی جدید 3-3-6).
 5 اصل ریزنمرات دوره پیش دانشگاهی با مهر و امضای مدیردبیرستان یا سازمان آموزش و پرورش (نظام قدیم آموزش متوسطه – نظام آموزشی سالی واحدی یا ترمی واحدی).
  6 اصل فرم 602 ( گزارش کلی سوابق تحصیلی پایه های دهم تا دوازدهم).
  7 اصل فرم انصراف از تحصیل ( دانشجویان اخراجی آموزشی ویا انصرافی دانشگاه¬ها و موسسات آموزش عالی).
  8 تصویرکارت ملی هوشمند (توضیح: چنانچه دانشجویی اصل کارت ملی هوشمند خود را پس از پذیرش الکترونیکی دریافت کرده است لازم است تصویر آن را نیز ارسال نماید).

آدرس و نکات مهم برای ارسال مدارک:

درج نام و نام خانوادگی ، رشته تحصیلی دانشگاه ( پذیرفته شده )، مقطع تحصیلی ، دانشکده ی محل تحصیل ، شماره دانشجویی در روی پاکت پستی مدارک الزامی است .
تهران – ده ونک – دانشگاه الزهرا- کدپستی 1993893973

1399/12/20