۱۴۰۱ دوشنبه ۴ مهر

قابل توجه دانشجویان محترم مقطع کارشناسی پذیرفته شده سال 1399

کلیه دانشجویان پذیرفته شده مقطع کارشناسی دانشگاه الزهرا در سال 99، که در شروع سال تحصیلی 1400-1399 ثبت نام الکترونیکی خود را انجام داده¬اند، لازم است به منظور قطعی شدن ثبت نام، نسبت به ارسال اصل مدارک مندرج در جدول (1) از طریق پست پیش¬تاز و در بازه زمانی 1400/01/14 لغایت 1400/02/15 اقدام فرمایند.

دانشجویان ساکن تهران در صورت تمایل می¬توانند بطور حضوری و با رعایت دستورالعمل های بهداشتی و هماهنگی با کارشناس آموزشی دانشکده، در بازه زمانی 14/01/1400 لغایت 1400/02/15 مدارک را به کارشناس آموزش دانشکده تحویل و ثبت نام قطعی خود را به انجام برسانند.
کنترل صحت مدارک مانند اصل شناسنامه، اصل کارت ملی و اصل کارت ملی هوشمند در اولین مراجعه حضوری دانشجویان عزیز به اداره آموزش دانشکده (پس از اتمام همه¬گیری ویروس کرونا و بازگشت به شرایط عادی) و توسط کارشناس مربوط انجام می¬شود.
لازم به ذکر است که عواقب عدم صحت مدارک تحویل شده، به عهده دانشجو است.
در صورت عدم ارسال و تحویل مدارک مورد نیاز در بازه زمانی مقرر، ارائه¬ی خدمات آموزشی به دانشجو در طول تحصیل مقدور نیست.

ردیف   نام مدرک
  1 دوقطعه عکس تمام رخ 4×3 پشت نویسی شده.
  2 اصل مدرک یا گواهی پایان دوره دیپلم متوسطه ( نظام قدیم آموزش متوسطه – نظام آموزشی سالی واحدی یا ترمی واحدی – نظام آموزشی جدید 3-3-6).
  3 اصل مدرک یا گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی ( نظام آموزشی سالی واحدی یا ترمی واحدی ).
  4 اصل ریزنمرات سه ساله دبیرستان با مهر و امضای مدیر دبیرستان یا سازمان آموزش وپرورش (نظام قدیم آموزش متوسطه – نظام آموزشی سالی واحدی یا ترمی واحدی – نظام آموزشی جدید 3-3-6).
 5 اصل ریزنمرات دوره پیش دانشگاهی با مهر و امضای مدیردبیرستان یا سازمان آموزش و پرورش (نظام قدیم آموزش متوسطه – نظام آموزشی سالی واحدی یا ترمی واحدی).
  6 اصل فرم 602 ( گزارش کلی سوابق تحصیلی پایه های دهم تا دوازدهم).
  7 اصل فرم انصراف از تحصیل ( دانشجویان اخراجی آموزشی ویا انصرافی دانشگاه¬ها و موسسات آموزش عالی).
  8 تصویرکارت ملی هوشمند (توضیح: چنانچه دانشجویی اصل کارت ملی هوشمند خود را پس از پذیرش الکترونیکی دریافت کرده است لازم است تصویر آن را نیز ارسال نماید).

آدرس و نکات مهم برای ارسال مدارک:

درج نام و نام خانوادگی ، رشته تحصیلی دانشگاه ( پذیرفته شده )، مقطع تحصیلی ، دانشکده ی محل تحصیل ، شماره دانشجویی در روی پاکت پستی مدارک الزامی است .
تهران – ده ونک – دانشگاه الزهرا- کدپستی 1993893973

1399/12/20