۱۳۹۹ چهارشنبه ۲ مهر
کسب مجوز برگزاری آزمون بسندگی زبان عربی از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به دانشگاه الزهراء(س)

از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری آزمون بسندگی زبان عربی در دانشگاه الزهراء(س) رسمیت یافت.  بنا به مصوبه جلسه مورخ 08/12/97 گروه تخصصی برنامه ریزی زبان و ادبیات عربی دفتر برنامه ریزی آموزش عالی با اجرای این آزمون از تاریخ 07/09/97 به مدت دو سال و برای چهارنوبت موافقت بعمل آمد.

لازم بذکر است با توجه به تفاهم نامه همکاری دانشگاه الزهراء(س) و مرکز التنال العربی، موسسه بین المللی آزمون بسندگی زبان عربی در کشور اردن، تاکنون دو نوبت بصورت آزمایشی آزمون بسندگی زبان عربی شامل چهار مهارت اصلی خواندن، نوشتن، شنیدن و صحبت کردن برگزار گردیده است. این آزمون ها با استقبال بی‌نظیر دانشجویان زبان عربی در مقاطع تحصیلات تکمیلی از دانشگاه الزهراء(س)، تربیت مدرس، علامه طباطبایی، خوارزمی و ... روبرو شده است.

1398/01/27