۱۳۹۸ يکشنبه ۱۷ آذر
برگزاری پنجمین همایش ملی آموزش در دانشگاه الزهرا
ارسال شده در تاریخ 1398/07/22
باسمه تعالی
پنجمین همایش ملی آموزش در روزهای 1 و 2 اردیبهشت 99 در دانشگاه الزهرا برگزار خواهد شد. در سومین جلسه شورای سیاست گذاری مورخ 98/7/3، تاریخ برگزاری و عناوین کارگاه های روز اول مشخص و مقرر شد در جلسات اتی نشست های روز دوم نهایی شود.
شرکت روسا، معاونان و مدیران محترم کل آموزش دانشگاه ها و موسسات آموزشی دولتی و غیردولتی در همایش ضروری است. همکارانی که تمایل به شرکت در همایش دارند فرم ثبت نام موجود در سایت اختصاصی همایش ملی آموزش با آدرس www.amoozeshalee.ir را تکمیل و ارسال نمایند.

عناوین کارگاه ها:
1- اعتباربخشی و تضمین کیفیت: ارائه و تبادل نظر در خصوص تجارب وزارت بهداشت و درمان
2- آموزش و تحول دیجیتال
3- ساختار و کارکرد مراکز خدمات و توسعه اشتغال
4- ارائه تجارب برگزاری آموزش مبتنی بر حل مسئله
5- معرفی مکانیزم و شاخص های رتبه بندی دانشگاه ها بر اساس توسعه پایدار از طریق تایمز
6- روش های نوین یادگیری در راستای مسئولیت اجتماعی

• همایش ملی_0