۱۳۹۸ يکشنبه ۶ بهمن
دوشنبه 11/09/98 با حضور هیأت رئیسۀ محترم، رؤسای محترم دانشکده ها و اعضای محترم هیأت علمی-دانشگاه الزهرا
نشست آشنایی با مقررات و ضوابط آموزشی، پژوهشی و اداری
 نشست آشنایی با مقررات و ضوابط آموزشی، پژوهشی و اداری روز دوشنبه 11/09/98 با حضور هیأت رئیسۀ محترم، رؤسای محترم دانشکده ها و اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه الزهرا در سالن دکتر تورانی برگزار شد.
در این نشست وظایف آموزشی، پژوهشی واجرایی اعضای محترم هیأت علمی پیمانی دانشگاه طبق مفاد دستور العمل تمدید قرارداد سالیانه اعضای محترم هیأت علمی برشمرده شد. همچنین توضیحاتی در رابطه با گذراندن فرصت مطالعاتی مطابق ضوابط و فرآیندهای ابلاغ شده از طرف معاون پژوهش و فناوری ارائه گردید. و سامانۀ تمدید قرارداد اعضای محترم هیأت علمی و استفاده از آن برای تمدید قرارداد های ایشان توضیحاتی ارائه شد.
در ابتدای جلسه سرکار خانم دکتر ملانظری، رئیس محترم دانشگاه بر ارائه تسهیلات مناسب برای استفاده اعضای هیأت علمی از فرصت مطالعاتی در جامعه و صنعت تاکید کردند. ایشان همچنین اظهار داشتند، در طی سال های اخیر شاخص و الگوهای مناسبی برای ارزیابی اعضای هیأت علمی دانشگاه تهیه شده است که ارزیابی اساتید را تسهیل نموده و آگاهی اعضای هیأت علمی از این شاخص ها و الگوها، در ارتقا اساتید و بهبود عملکرد ایشان موثر خواهد بود.
در ادامه آقای دکتر سیف برقی معاون محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی اهم وظایف آموزشی، پژوهشی و اجرایی اعضای هیات علمی را در راستای پیشبرد مطلوب امور اعضای هیأت علمی تشریح نمودند و توجه اساتید را به مطالعه شاخص ها و ضوابط ارزیابی ، بالاخص در ترفیع سالیانه و تمدید قرارداد جلب کردند تا پیشبرد مطلوب و رضایتبخش امور را حاصل نمایند به همین منظور راهنمای اعضای هیأت علمی (برای اجرای وظایف آموزشی، پژوهشی و اجرایی ) در اختیار اعضای محترم اساتید قرار گرفت و مقرر شد در سایت معاونت آموزشی نیز بارگذاری شود . همچنین بر توجه به ضوابط و مقررات در خصوص فرصت مطالعاتی در جامعه و صنعت، تبدیل وضعیت و ....که در راهنمای اعضای هیأت علمی پیمانی دانشگاه به خوبی به آنها پرداخته شده است تاکید فرمودند.
جناب آقای اردوخانی معاون محترم پژوهشی و فناوری، اطلاعات لازم را در خصوص انواع فرصت مطالعاتی (فرصت مطالعاتی کوتاه مدت و بلند مدت و فرصت مطالعاتی در جامعه و صنعت ) ارائه نمودند. ایشان همچنین بر استفاده اساتید از کلاس ها و کارگاه های آموزشی که از طرف این معاونت برای ارتقای رتبه دانشگاه برگزار می شود تاکید کردند. و با توجه به اینکه معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه، استفاده از سامانه علم_سنجی را در دستور کار دارد اعضای محترم هیأت علمی را به ثبت نام در پایگاه های اطلاعاتی publons، Google Scholar و SCOPUS و ... توصیه نمودند.
جناب آقای دکتر رحمانی معاون محترم اداری مالی دانشگاه ، توصیه نمودند اعضای محترم هیأت علمی برای زندگی کاری خود برنامه ریزی داشته و مهارت های لازم را برای موفقیت کسب کنند؛ دانش افزایی را محور فعالیت های خود قرار دهند و از آنها خواستند با اشراف به قوانین و مقررات و تعاملات مناسب با همکاران، فضای کاری مناسب را برای خود فراهم آورند.
جناب آقای دکتر مرادلو رئیس گروه ارتباط با صنعت و جامعه در ادامه به جزییات فرصت مطالعاتی در جامعه و صنعت پرداختند.
جناب آقای دکتر فتاحی مدیر محترم امور اداری و پشتیبانی، مسائل مهم اداری اعضای هیأت علمی را مورد اشاره قراردادند
در خاتمه آقای دکتر مسعودی مدیر محترم مدیریت برنامه ریزی و توسعۀ آموزشی به تشریح الزامات مرتبط با ترفیع و تمدید قراداد اعضای هیأت علمی پرداختند و اساتید را به رعایت ضوابط و مقررات در این خصوص توصیه نمودند. همچنین به راه اندازی زیرسامانه تمدید قرارداد اساتید اشاره و انجام سیستمی تمدید قرارداد اعضای هیأت علمی پیمانی را برای سال جاری اعلام کردند.
1398/09/13