۱۳۹۹ يکشنبه ۲۲ تير
کارگاه دانش افزایی "آموزش مجازی" دانشگاه الزهرا
ارسال شده در تاریخ 1399/02/21
کارگاه دانش افزایی "آموزش مجازی"

مدیریت برنامه ریزی و توسعۀ آموزشی دانشگاه الزهرا در نظر دارد کارگاه دانش افزایی ویژه اساتید هیأت علمی با عنوان "آموزش مجازی" به صورت آنلاین برگزار نماید. این کارگاه در دو جلسه (مجموعاً چهار ساعت) روزهای شنبه و یکشنبه 27 و 28 اردیبهشت ماه 99 ساعت 19-17 برگزار خواهد شد.

مدرسان کارگاه
آقای دکتر علی اکبر صفوی ، عضو هیأت علمی دانشگاه شیراز ، و رئیس کارگروه آموزش الکترونیکی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری
آقای دکتر محسن کاهانی ، عضو هیأت علمی دانشگاه فردوسی مشهد، و عضو کارگروه آموزش الکترونیکی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
لینک ثبت نام در کارگاه:
فرم های الکترونیکی گوگل با بعضی از تلفن های همراه سازگار نیست خواهشمند است حتی المقدور از لپ تاپ یا pc استفاده کنید و با مرورگر گوگل کروم وارد لینک شوید .