۱۳۹۹ يکشنبه ۲۲ تير
راه اندازی ثبت درخواست فعالیت پژوهشی حضوری دانشجویان از طریق پیشخوان خدمت سامانه گلستان
ارسال شده در تاریخ 1399/03/16

با توجه به راه اندازی  ثبت درخواست فعالیت پژوهشی حضوری دانشجویان از طریق پیشخوان خدمت سامانه گلستان و ثبت درخواستها از 17 خرداد سال جاری خواهشمند است جهت بهبود عملکرد ، فیلم‌های آموزشی که در این راستا تهیه شده است را مطالعه بفرمایید.

برای مشاهده فلوچارت درخواست انجام فعالیت پژوهشی حضوری دانشجویان از طریق پیشخوان خدمت سامانه گلستان اینجا را کلیک کنید.
دانشجویان عزیز برای استفاده از راهنماهای تهیه شده پیشخوان خدمت فیلم‌‌های آموزشی   مرحله 1 و مرحله 5 را مشاهده کنید.
اساتید محترم برای مشاهده راهنمای تصویری درخواست انجام فعالیت پژوهشی حضوری دانشجویان از طریق پیشخوان خدمت سامانه گلستان اینجا را کلیک کنید.

برای کسب اطلاع و راهنمایی بیشتر از فرآیندهای راه‌اندازی شده گلستان با ایمیل کارشناسان امور سیستم گلستان تماس حاصل فرمایید.
f_rahnama@alzahra.ac.ir
a.bahrani@alzahra.ac.ir