۱۳۹۹ چهارشنبه ۲ مهر
برگزاری نشست حضوری شورای راهبری آموزش مجازی
ارسال شده در تاریخ 1399/06/04
سه شنبه مورخ 99/6/4 جلسه حضوری شورای راهبری آموزش مجازی با حضور سرکار خانم دکتر مهناز ملانظری ریاست محترم دانشگاه ، آقای دکتر رضایی شریف آبادی ، آقای دکتر رحمانی، آقای دکتر بهمردی، آقای دکتر عزمی و آقای دکتر کریمی برگزار شد.
در ابتدای جلسه آقای دکتر رضایی ضمن اشاره به پنجاه و سومین اجلاس معاونین آموزشی دانشگاههای سراسر کشور اشاره ای به تاکید وزیر محترم علوم و آقایان دکتر خاکی صدیق و دکتر صدیق بر کیفیت آموزش مجازی کرد.
در ادامه این جلسه خانم دکتر ملانظری بر روی کیفیت زیرساخت ها و آموزش اعضای هیات علمی و کارشناسان برای ترم آینده تاکید کردند.
آقای دکتر بهمردی، مدیر آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه ضمن تشکر از حمایت های رئیس دانشگاه و سایر مسئولین، نخست چالش های مواجه شده آموزش مجازی را در نیمسال گذشته برشمردند و سپس پیشنهادهای خود را برای نیمسال آینده ارائه دادند
آقای دکتر رحمانی اظهار داشتند باید درزمینه آموزش برنامه ریزی های بلندمدت صورت بگیرد و از مدلهای نوآورانه پیروی شود ایشان همچنین روی توانمندسازی اساتید، به ویژه اساتید پیمانی تاکید داشتند.
در ادامه جلسه آقای دکتر عزمی آمادگی خود و همکارانش را برای پشتیبانی و توسعه زیرساخت های شبکه ای اعلام کرد.
همچنین آقای دکتر کریمی مجری آموزش های مجازی نیز درمورد ضرورت به روزرسانی سامانه LMS و دسترسی به سرورها نکاتی را مطرح کردند .
در پایان مقرر گردید این جلسات به صورت منظم و مستمر ادامه پیدا کند.

• شورای راهبری_0