۱۳۹۹ چهارشنبه ۲ مهر
الکترونیکی شدن پرونده های آموزشی
ارسال شده در تاریخ 1399/06/23
سومین نشست ، درخصوص الکترونیکی شدن پرونده های آموزشی با حضور آقای دکتر رضایی شریف آبادی ، آقای دکتر محمدی، آقای دکتر بهمردی، آقای دکتر مسعودی، خانم دکتر شهشهانی، خانم بحرانی، خانم رهنما، خانم فرزانه دخت و آقای مهندس بهشتی _ نماینده شرکت نوپرداز در تاریخ 23 شهریور 99 برگزار شد.
آقای دکتر رضایی شریف آبادی ابتدا توضیحات اولیه را در این زمینه ارائه دادند و اظهار داشتند بهتر است هدف گذاری نهایی به این شکل باشد که سیستم گلستان یک نرم افزار جامع یکپارچه در تمام فعالیت های دانشگاهی ( آموزشی، پژوهشی و ....) شود که حصول این امر موجب حذف کاغذ و پیشروی به سمت دولت الکترونیک خواهد شد.
آقای دکتر مسعودی مدیر برنامه ریزی و توسعه آموزشی دانشگاه ابتدا مشکلات دانشگاه با این سیستم را عنوان و سپس سوالات خود را از آقای مهندس بهشتی مطرح کردند
در ادامه مهندس بهشتی ضمن تشکر از برگزاری جلسه ، عنوان کردند دریافت این گونه بازخوردها از دانشگاه های مختلف باعث ارتقا و بالا رفتن کیفیت این سیستم می شود و از آماده شدن ورژن جدید سیستم گلستان با قابلیت های بهتر خبر دادند.
آقای دکتر رضایی شریف آبادی پیشنهاد دادند که اشتراک دانش بین دانشگاه ها صورت بگیرد تا علاوه بر استفاده از تجارب سایر دانشگاه ها باعث انجام هر چه سریعتر فرآیندهای دانشگاهی شود.
نهایتا خانم دکتر شهشهانی ، آقای دکتر بهمردی، آقای دکتر محمدی و کارشناسان موارد خود را مطرح کردند و در این جلسه نشست بعدی با آقای مهندس بهشتی 23 آذرماه 99 تعیین شد.

• الکترونیکی شدن پرونده های آموزشی - سومین نشست_0
  • الکترونیکی شدن پرونده های آموزشی - سومین نشست_1