۱۴۰۰ يکشنبه ۲۳ خرداد

اطلاعیه شماره 2 در خصوص برگزاری مرحله دوم آزمون دکتری نیمه متمرکز سال1400

ارسال شده در تاریخ 1400/03/03
اطلاعیه شماره 2 در خصوص برگزاری مرحله دوم آزمون دکتری نیمه متمرکز سال1400

با توجه به شرایط خاص جامعه به دلیل شیوع کووید 19 ، مرحله دوم آزمون دکتری به صورت غیرحضوری انجام خواهد شد لذا لازم است داوطلبان آمادگی و برنامه‌ریزی کامل برای شرکت در جلسات غیرحضوری (مجازی) مصاحبه را فراهم نمایند.
داوطلبان محترم برای ثبت نام و شرکت در مرحله دوم (بررسی سوابق آموزشی، پژوهشی و مصاحبه علمی) آزمون نیمه متمرکز دوره های دکتری ضروری است متن اطلاعیه های مندرج در وبگاه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی و راهنمای ثبت نام ( اینجا) را با دقت مطالعه کرده و نسبت به تهیه و آماده سازی مدارک اعلام شده و انجام ثبت نام الکترونیکی، بارگذاری مدارک و دریافت گواهی انجام ثبت نام اقدام نمایند. اطلاعات تکمیلی در خصوص جدول زمانبندی ، مدارک مورد نیاز و نرم افزار مورد استفاده و .. در اطلاعیه مندرج در وبگاه هر دانشکده قابل مشاهده می باشد. ( برای ورود به وبگاه دانشکده و شماره تماس جهت پاسخگویی به سوالات اینجا را کلیک کنید)
تاکید می شود داوطلبان کلیه مدارک شناسایی (کارت ملی و شناسنامه) و نسخه کامل کلیه مدارک و سوابق آموزشی و پژوهشی بارگذاری شده در سیستم جامع دانشگاهی (گلستان) را در روز برگزاری مصاحبه در دسترس خود داشته باشد تا در صورت درخواست هیات مصاحبه کننده مدارک مورد نظر را ارائه نمایند.
شرکت داوطلبان در این مرحله صرفا براساس اطلاعات و مدارک خوداظهاری آنان انجام میشود. لذا چنانچه داوطلبی واجد شرایط و ضوابط نباشد و یا هرگونه مغایرتی در اطلاعات و اصالت مدارک وی وجود داشته باشد، مسئولیت عواقب ناشی از آن برعهده داوطلب است و حتی در صورت قبولی، در هر مرحله ای از پذیرش و یا تحصیل، قبولی وی ملغی و به تحصیل ایشان خاتمه داده میشود.
*************بازه زمانی*************
 نکات مهم   *** حتما مطالعه شود***
 مدارک مورد نیاز جهت معرفی شدگان سهمیه مربی
 داوطلبان دوره نوبت دوم (شبانه)