۱۴۰۰ يکشنبه ۲۳ خرداد

‌برگزاری چهارمین آزمون بسندگی زبان روسی پوشکین در دانشگاه الزهرا (س)

ارسال شده در تاریخ 1400/03/05
‌برگزاری چهارمین آزمون بسندگی زبان روسی پوشکین در دانشگاه الزهرا (س)

چهارمین آزمون بسندگی زبان روسی امروز (چهارشنبه 5 خردادماه) در سالن آزمون‌های بین‌المللی دانشگاه الزهرا با حضور 8 نفر شرکت‌کننده و با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی بصورت برخط برگزار شد.
 چهارمین آزمون بسندگی زبان روسی بر اساس موافقتنامه‌‌های منعقد شده بین دو دانشگاه با مدیریت دکتر سعیده دست آموز مدیر مرکز پوشکین دانشگاه الزهرا و دکتر زینایدا ناویکوا از دانشگاه پوشکین روسیه و با پشتیبانی معاونت آموزشی  و آموزش آزاد و مجازی دانشگاه الزهرا به صورت برخط برگزار شد؛ دکتر حمیدرضا پروار رئیس گروه آزمون‌های بین‌المللی سازمان سنجش  از نحوه برگزاری و استانداردهای مدنظر آن سازمان برای این آزمون بازدید کردند.
لازم به ذکر است، به پذیرفته شدگان این آزمون مدرک بین المللی زبان روسی دانشگاه پوشکین روسیه با اعتبار دائمی اعطا خواهد شد.