۱۳۹۸ دوشنبه ۲۵ آذر
نشست مشترک معاونت آموزشی وتحصیلات تکمیلی با سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های مردمی شهرداری تهران

بمنظور تعامل و هم افزایی شهرداری تهران با مراکز دانشگاهی و پیرو اجرای آئین نامه ارتقای توان اشتغال پذیری دانشجویان دوره کارشناسی، نشستی با حضور مدیر مشارکت های اجتماعی سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های مردمی شهر تهران و مدیر بخش کارداوطلبانه این سازمان با معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه الزهراء(س)، مدیر برنامه ریزی و توسعه آموزشی دانشگاه و رئیس دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی بر برگزار گردید.

در این نشست جناب آقای دکتر مسعودی مدیر برنامه ریزی و توسعه آموزشی ضمن خوشامدگویی به مهمانان، به توضیح و تببین علل این نشست پرداختند و نمایندگان سازمان خدمات رفاه و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران ضمن بیان تاریخچه ای از نحوه سازماندهی کارداوطلبانه در جهان و ایران ، اهداف خود را در حوزه جلب مشارکت های مردمی ، ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی، بسترسازی جهت توسعه کارآفرینی و کمک به ساماندهی گروه های شغلی، ارتقا سطح رفاه اجتماعی گروه های آسیب پذیر، کمک به ایجاد فرهنگ همیاری بین شهروندان و توسعه مشارکت های اجتماعی و فرهنگی برشمردند و خواستار استفاده از نظرات اعضای هیات علمی دانشگاه در تصمیم گیری های این سازمان شدند و فضای سازمانی خود را بستری مناسب برای جهت حضور، همکاری و کارورزی دانشجویان رشته های علوم اجتماعی، مددکاری، روان شناسی، کسب و کار، مشاوره و کارآفرینی دانستند.

در ادامه این نشست آقای دکتر سیف برقی معاون محترم آموزشی وتحصیلات تکمیلی دانشگاه، با تعریف دانشگاه های نسل سوم، یکی از اهداف آموزشی دانشگاه الزهراء(س) را توانمندی مهارتی دانشجویان برشمردند و انجام کارورزی های دانشجویان در مراکز معتبر را در آینده شغلی دانشجویان موثر دانستند.

جناب آقای دکتر غائبی رئیس دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی با تعریف تاریخچه دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی و نحوه کارآموزی دانشجویان و تجربیات بدست آمده از کارآموزی دانشجویان این دانشکده در شهرداری تهران پرداختند.

در ادامه نشست حاضران بر ضرورت این همکاری تاکید نمودند و مقررشد تعدادی از دانشجویان رشته های مرتبط، از این ترم جهت گذراندن کارآموزی به این سازمان معرفی شوند تا پس از جمع بندی، طرفین جهت امضای تفاهم نامه اقدام نمایند.

این نشست در روز چهارشنبه 10بهمن ماه 1397ساعت 10-9 در سالن دکتر سوسن سیف واقع در طبقه هفتم خوارزمی برگزار گردید.

1397/11/10

مدیریت برنامه ریزی و توسعه آموزشی