نشست تخصصی روسای ادارات رفاه و خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه های سراسر کشور

ارسال شده در تاریخ 1402/06/09
نشست تخصصی روسای ادارات رفاه و خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه های سراسر کشور

نشست تخصصی روسای ادارات رفاه و خوابگاه های دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور با حضور مسئولین صندوق رفاه دانشجویان در روزهای سه شنبه و چهارشنبه هفتم و هشتم شهریور ماه در دانشگاه شهید بهشتی برگزارشد.
در این نشست که موضوعات آموزش بهره برداری از سامانه یکپارچه صندوق رفاه دانشجویان در حوزه پرداخت و بازپرداخت وام‌های دانشجویی، ثبت درخواست اقامت دانشجو در خوابگاه و پرسش و پاسخ در این زمینه‌ها مورد بحث و بررسی قرار گرفت، سرپرست اداره خدمات دانشجویی خانم فوزیه کوهی همپا و کارشناس امورخوابگاه خانم آنیتا ضرابی شرکت کردند.
در پایان نشست مسئولین صندوق رفاه اعلام کردند که اهتمام و دغدغه صندوق رفاه دانشجویان این است که هیچ دانشجویی دغدغه رفاهی نداشته باشد و از افزایش قابل توجه وام ودیعه مسکن دانشجویان متاهل نسبت به سال گذشته خبر دادند.

ارسال کننده:شیما شریفی

اداره خدمات دانشجویی