حضور خانم فوزیه کوهی رئیس اداره خدمات دانشجویی در اولین نشست توجیهی رابطان انتخاب دانشجویان سرآمد دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور

ارسال شده در تاریخ 1403/06/24

حضور خانم فوزیه کوهی رئیس اداره خدمات دانشجویی دراولین نشست توجیهی رابطان انتخاب دانشجویان سرآمد دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور

اولین نشست توجیهی رابطان انتخاب دانشجویان سرآمد دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور روز سه‌شنبه 20 شهریور ماه به میزبانی دانشگاه علامه طباطبایی برگزارشد. دکتر واحدی معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی ضمن خوشامدگویی به مهمانان گرامی از خدمات سازمان امور دانشجویان تشکر و قدردانی کردند. دکتر ابوالفضل دانشور مدیر کل امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان عنوان کردند: «براساس آئین‌نامه ابلاغی 2 تا 5 درصد جمعیت دانشجویی هر دانشگاه انتخاب و در نیمه دوم مهر ماه سال‌ جاری طی مراسم باشکوهی معرفی و از آن‌ها تقدیر خواهد شد.»
وی تاکید کرد: دانشجویان با بارگذاری فعالیت‌های متنوع آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، هنری و اجتماعی، ورزشی، بین‌الملل و فناوری در سامانه سجاد که در سال تحصیلی 1403-1402 کسب کرده‌اند، می‌توانند در فرآیند انتخاب و معرفی دانشجویان سرآمد وارد شوند.
 در ادامه کارشناسان سارمان امور دانشجویان، به توضیحاتی درباب فرایند ثبت نام و انتخاب دانشجوی سرآمد در سامانه مورد نظر پرداختند.

ارسال کننده:

اداره خدمات دانشجویی