گزارش جلسه معارفه کارکنان مرکز مشاوره با معاونت محترم دانشجویی

ارسال شده در تاریخ 1403/04/10
گزارش جلسه معارفه کارکنان مرکز مشاوره با معاونت محترم دانشجویی

گزارش جلسه معارفه کارکنان مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی با سرپرست محترم معاونت دانشجویی سرکار خانم دکتر حدیث رجبی

در راستای آشنایی سرکار خانم دکتر حدیث رجبی، سرپرست معاونت محترم دانشجویی با مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی جلسه‌ای در تاریخ 1403/04/09 از ساعت 10 لغایت  12 در اتاق شورای معاونت دانشجویی برگزار شد.
در ابتدای جلسه  مدیر مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی سرکار خانم دکتر مریم صیاد شیرازی ضمن تبریک به مناسبت انتصاب شایسته سرکار خانم دکتر رجبی در جایگاه معاونت دانشجویی، در خصوص وضعیت کلی و ماموریت‌های این مرکز سخنانی مطرح نمودند. در ادامه، کارکنان و کارشناسان مرکزضمن معرفی خود، شرح مختصری پیرامون وظایف محوله ارائه نمودند. در این جلسه علاوه بر توانمندی‌های مرکز، به مشکلات و موانعی که در مسیر فعالیت‌های مرکز قرار دارد نیز پرداخته شد.
در پایان، معاونت محترم دانشجویی ضمن قدردانی از عملکرد مرکز، ابراز امیدواری کردند که محدودیت و نواقص در حد مقدورات برطرف خواهد شد.

ارسال کننده:

مرکز مشاوره