گزارش مراسم مرحومه مغفوره عفت شجاع همسر شهید بزرگوارسپهبد صیادشیرازی

ارسال شده در تاریخ 1403/03/27
گزارش مراسم مرحومه مغفوره عفت شجاع همسر شهید بزرگوارسپهبد صیادشیرازی

گزارش مراسم مرحومه مغفوره عفت شجاع همسر امیر سپهبد شهید علی صیاد شیرازی

به مناسبت درگذشت همسر بزرگوار امیرسپهبد شهید علی صیاد شیرازی مادر خانم دکتر مریم صیاد شیرازی مدیر مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی، مراسم ترحیمی در سالن اندیشه ساختتمان خوارزمی مورخ  1403/03/26  از ساعت 14 لغایت 15 برگزار شد.  در این مراسم مدیر کل  دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویی، آقای دکتر ابراهیم نعیمی به همراه تعدادی از همکاران خود و  خانم دکتر حدیث رجبی سرپرست معاونت دانشجویی شرکت نمودند.
پس از تلاوت قرآن کریم،  خانم دکتر مریم صیاد شیرازی ضمن تقدیر و تشکر از حضور مهمانان، مطالب ارزنده ای را در خصوص شهدا و نقش کلیدی همسران صبور و مقاوم آنها در حمایت از فرزندان و خانواده عنوان نمودند.
سپس، خانم دکتر رجبی سرپرست معاونت دانشجویی به نمایندگی از دانشگاه الزهرا سلام الله علیها ضمن بیان خیر مقدم به مهمانان گرامی، متناسب با مراسم سخنرانی کوتاهی ایراد فرمودند.

ارسال کننده:

مرکز مشاوره