آزمون دکتری سال 99

برگزاری جلسه بررسی آزمون دکتری

در پی برگزاری آزمون کنکور دکتری مورخ 8/5/99 ، جلسه‌ای به منظور بررسی نحوه برگزاری آزمون دکتری با حضور جناب آقای دکتر سعید رضایی شریف‌آبادی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ، مدیران و معاونین حوزه‌های برگزاری آزمون در تاریخ 12/5/99 برگزار شد.

به نام خدا
در این جلسه ابتدا خانم پریسا شکری متولی برگزاری آزمون‌های کنکور در دانشگاه الزهرا توضیحاتی درمورد کنکور دکتری هفته پیش ارائه دادند و خاطرنشان کردند آزمون منظم و تا حد زیادی بدون مشکل برگزار شد.
در این جلسه مدیران حوزه نکاتی را به شرح ذیل ارائه کردند:
جناب آقای دکتر عمران مرادلو درمورد تعداد غائبین کنکور دکتری صحبت کردند و احتمال دادند تعداد غائبین کنکور کارشناسی ارشد و کارشناسی کمتر خواهد بود ؛ یکی از دلایل تعداد غائبین در کنکور دکتری عدم اتمام پایان نامه‌های ارشد به خاطر شرایط کرونا بوده است که طبیعتا داوطلبان ارشد و کارشناسی با چنین موردی مواجه نیستند. و کثرت داوطلبان ارشد و کارشناسی نیازمند توجه و تلاش بیشتر است.
داوطلبان باید کارت ورود به جلسه را همراه داشته باشند ؛ از آنجا که سازمان سنجش کارت را برای تمام داوطلبان ارسال می کند داوطلب موظف است کارت را پرینت بگیرد و به همراه داشته باشند ، عدم همراه داشتن کارت ورود به جلسه موجب ایجاد مشکل برای مسئولین حوزه می شود؛ پیشنهاد شد در ابتدای ورود به دانشگاه، مسئولین حراست کارت ورود به جلسه را چک کنند ؛ درصورتی که دانشجویی کارت را همراه نداشته باشد، به داوطلب متذکر شوند که شماره داوطلبی و شماره ملی خود را به خانم شکری تحویل دهند و برای پرینت گرفتن از کارت اقدام کنند.
همچنین باید برای افرادی که آسم دارند و در تمام مدت آزمون باید ماسک داشته باشند باید تمهیداتی اندیشیده شود که برای این داوطلبان مشکل ساز نشود. جناب آقای دکتر رضایی شریف‌آبادی خواستند حتما در حوزه اسپری موردنیاز آنها موجود باشد.
جناب آقای دکتر رضایی شریف‌آبادی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه نکاتی را درمورد بنرهای راهنمای ورود داوطلبان، مخزن سوالات، نظافت لحظه‌ای حوزه‌ها ، استفاده نادرست از ماسک داوطلبان و مراقبین و دقت به رعایت فاصله گذاری اجتماعی توضیحاتی ارائه دادند و خواستند مواردی که در کنکور دکتری مشاهده شد دیگر تکرار نشود.

تاریخ:
1399/05/13
تعداد بازدید:
منبع:

تهران،خیابان ونک،ده ونک ، دانشگاه الزهرا(س)،معاونت آموزشی دانشگاه الزهرا کدپستی : 1993893973
تلفن : 982188044040+ فاکس : 982188067895+
 Amouzesh[at]alzahra.ac.ir