۱۳۹۸ پنج شنبه ۲۱ آذر
بین المللی سازی آموزش عالی در مالزی
بسمه تعالی

این نشست با خوشامدگویی مدیر همکاری های علمی بین المللی دانشگاه و پخش فیلم معرفی دانشگاه آغاز گردید. سپس دکتر محمد مای(معاون دفتر همکاری های بین المللی دانشگاه سلطان ادریس مالزی) به ارائه تجربیات و دستاوردهای بین المللی سازی آموزش عالی در مالزی پرداخت و این فرایند را یک فرایند استراتژیک دانست و تبادل ایده ها و تجربیات را در جهانی سازی آموزش عالی موثر دانست.

در ادامه دکتر زاهارول رئیس دانشکده هنرهای هنرهای نمایشی و موسیقی دانشگاه سلطان ادریس مالزی درخصوص افزایش تعداد دانشجویان بین المللی مالزی در سال 2020 اشاره نمودند و راهکار دستیابی به این هدف را بسترسازی پذیرش دانشجویان بین المللی در مالزی با ایجاد نگرش مثبت نسبت به حضور دانشجویان بین المللی در مالزی و نیز ایجاد زمینه های ارتباط دوجانبه بین دانشجویان بین المللی و جامعه محلی و همچنین فراهم سازی امکانات آموزش زبان دانستند.

در پایان این نشست، سخنرانان به پرسش های حضار پاسخ دادند و هدایایی به رسم یادبود به میهمانان اهدا شد. این نشست در سالن بانو پروین اعتصامی در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه الزهرا در تاریخ 3/2/98 از ساعت 9:30 الی 12 با حضور معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، مدیر برنامه ریزی و توسعه آموزشی دانشگاه، مدیر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه، رئیس دانشکده هنر، معاون دفتر همکاری های بین المللی دانشگاه سلطان ادریس مالزی، رئیس دانشکده هنرهای نمایشی و موسیقی دانشگاه سلطان ادریس مالزی و اعضای هیات علمی دانشگاه الزهراء(س) برگزار گردید.
1398/02/04

مدیریت برنامه ریزی و توسعه آموزشی