۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۷ بهمن

اختتامیه دهه سرآمدی آموزش

اختتامیه دهه سرآمدی آموزش

اختتامیه دهه سرآمدی آموزش

بسمه تعالی

همایش دهه سرآمدی آموزش از سوم تا یازدهم اردیبهشت ماه 1398 با برگزاری مراسم اختتامیه در روز 11 اردیبهشت ماه به‌کار خود پایان داد. این مراسم با پخش قرآن و سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز شد. درابتدا دکتر سیف برقی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه الزهرا ضمن خیر مقدم به حاضرین و تبریک روز معلم، گزارشی درخصوص نشست های تخصصی برگزار شده در این دهه ارائه نمودند. ایشان به نحوه انتخاب اعضای هیات علمی، کارشناسان آموزشی و پایان نامه های برتر اشاره کردند و از برگزاری پنجمین همایش ملی آموزش عالی در اردیبهشت 99 به میزبانی دانشگاه خبر دادند. همایش آموزش عالی مهمترین همایش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است که هر ساله برگزار می شود. معاون آموزشی وتحصیلات تکمیلی براین نکته تاکید نمودند که بحث مهم در آموزش عالی بحث برند و شهرت دانشگاه است که دانشگاه الزهرا توانایی این را دارد که بیشتر شناخته شود.

در ادامه این مراسم دکتر مهناز ملانظری رئیس دانشگاه الزهرا، بعد از تبریک روز معلم به اثربخشی دانشگاه ها در مسایل اجتماعی پرداختند و به این نکته اشاره نمودندکه با نشست ها، گردهمایی ها زمینه های حل مسائل جامعه فراهم می شود. ایشان به نحوه شکل گیری شورای راهبردی در ایجاد رشته های میان رشته ای دانشگاه پرداختند و از تصویب چند برنامه درسی رشته های میان رشته ای مدون دانشگاه در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خبردادند. دکتر ملانظری بر تربیت دانشجویی چند بعدی تاکید نمودند. رئیس محترم دانشگاه بیان نمودند که در بحث آموزش باید مهارت های اجتماعی دانشجورا بالا برد و این مهم در دانشگاه از سوی برنامه های معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی و معاونت فرهنگی دانشگاه در حال اجرا است. ایشان اظهار نمودند که علاوه بر استفاده از تجربیات دانشگاه های خارجی باید از همکاری و تجربیات دانشگاه های فعال داخلی، در زمینه های مختلف استفاده کرد و تاکید کردند که در فضای دانشگاه باید تبدیل علم به ثروت صورت بگیرد. وی نقش اساتید در زمینه آموزشی و پژوهشی برای شناخت دانشگاه را لازم دانستند. ایشان دومین محور اثربخشی دانشگاه در سطح جامعه را مسئولیت پذیری عنوان کردند و بر حساس بودن به محیط زیست و توسعه پایدار جهت اثر بخشی دانشگاه اشاره نمودند.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین دکتر خان بیگی نماینده نهاد رهبری در دانشگاه به اهمیت نقش معلم در تعلیم و تربیت شاگردان براساس نمونه های تاریخی پرداختند و به این نکته اشاره نمودند که معلم میتواند مس وجود انسان را به طلا تبدیل کند.

سخنران بعدی این مراسم، دکتر حسین غریبی عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس به مبحث قدرت علمی زیر بنای قدرت ملی پرداختند. ایشان به معرفی شاخص های قدرت ملی ازجمله عناصر اقتصادی، فرهنگی، علم و فناوری، فضایی، فرامرزی، سیاسی حکومتی، سرزمینی، اجتماعی و نظامی پرداخته و مهمترین شاخص قدرت ملی راعلم و فناوری دانستند و تاکید نمودند که بدون این شاخص دیگر شاخص ها تحقق پذیر نمی باشد. در ادامه ایشان با اشاره به عوامل وابسته به علم و تکنولوژی توضیحات مفصلی درباره جنبه های مختلف موضوع ایراد فرمودند و سخنان خویش را با اشاره به نمودار تکرارپذیری 27 شاخص قدرت ملی در 28 مدل ارائه شده توسط دانشمندان جهان پایان دادند.

سپس دکتر مسعودی مدیر برنامه ریزی و توسعه آموزشی، ضمن یادکردن از تجربه موفق سامانه ترفیع اعضای هیات علمی در سال گذشته و بازده خوب آن در این یک سال، از راه اندازی سامانه تمدید قرار داد همکاران پیمانی در سال جاری خبر دادند و از این سامانه رونمایی نمودند.

این مراسم با اجرای موسیقی توسط دانشجویان دانشگاه و اهدای جوایز به برگزیدگان و سرآمدان آموزشی خاتمه یافت.

 

تاریخ:
1398/02/14
تعداد بازدید:
8732
منبع:
فیلم مرتبط
صوت
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن:
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
مدیریت برنامه ریزی و توسعه آموزشی
دانشگاه الزهرا
 تهران،خیابان ونک،ده ونک ، دانشگاه الزهرا(س)،معاونت آموزشی دانشگاه الزهرا کدپستی : 1993893973
تلفن : 982188044040+ فاکس : 982188067895+
 Amouzesh[at]alzahra.ac.ir
تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.