۱۴۰۳ شنبه ۱۰ شهريور

برگزاری انتخابات دوره یازدهم هیات ممیزه دانشگاه الزهرا(س)

روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه مورخ 30 و 31 خرداد 1402

اعضای محترم هیات علمی دانشگاه الزهرا
به استحضار می‌رساند انتخابات دوره یازدهم هیات ممیزه دانشگاه الزهرا در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه مورخ 30 و 31 خرداد 1402 در سامانه CRM برگزار می‌شود.
خواهشمند است جهت شرکت در رای‌گیری به موارد زیر توجه فرمایید:

شرایط رای‌دهندگان:
اعضای هیات علمی دانشگاه الزهرا با مرتبه علمی استاد، دانشیار و استادیار و با وضعیت استخدامی رسمی-قطعی، رسمی-آزمایشی و پیمانی می‌توانند در انتخابات شرکت کنند.
هر عضو هیات علمی صرفا می‌تواند در انتخابات دانشکده/پژوهشکده خود شرکت کند و امکان ثبت رای برای کاندیداهای سایر دانشکده‌ها وجود ندارد.

تبصره: با توجه به اینکه شعبه ارومیه داوطلب مستقل ندارد، اعضای هیات علمی این شعبه با توجه به رشته خود می‌توانند در انتخابات دانشکده‌ مرتبط شرکت کنند.
توجه: داوطلبان پژوهشکده زنان، به دلیل عدم کسب حدنصاب تعداد استاد و دانشیار، صرفا می‌توانند برای عضویت در کمیسیون تخصصی ذیربط انتخاب شوند.

زمان برگزاری انتخابات:
روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه مورخ 30 و 31 خرداد 1402
پنل رای‌گیری در سامانه CRM از ساعت 8 صبح روز سه شنبه مورخ 30 خرداد 1402 تا ساعت 24 روز چهارشنبه مورخ 31 خرداد 1402 فعال می‌شود.

آدرس شرکت در انتخابات:

تذکرات مهم:
 ثبت رای سفید امکانپذیر نیست.
 پس از ثبت رای در سامانه CRM امکان ویرایش یا حذف آرا وجود ندارد. لذا در هنگام ثبت رای دقت فرمایید.
 شرکت در انتخابات (ثبت رای) از داخل و خارج از دانشگاه امکان‌پذیر است.

تاریخ:
1402/03/29
تعداد بازدید:
منبع:
هیات ممیزه
 تهران،خیابان ونک،ده ونک ، دانشگاه الزهرا(س)،معاونت آموزشی دانشگاه الزهرا کدپستی : 1993893973
تلفن : 982188044040+ فاکس : 982188067895+
 Amouzesh[at]alzahra.ac.ir